2008 yılında kurulan Cennet Kadayıf, titizliği ve yenilik anlayışı çerçevesinde şekillenmiştir. Erzurum Kadayıf Dolması'nın geleneksel yapısından taviz vermeden, geçmişten gelen bu lezzeti kalite ve hizmet anlayışı içerisinde ilk günkü heyecan ve coşku ile Cennet Kadayıf bu günlere taşımışlardır.
ÜRETİM
Cennet Kadayıf; hammadde seçiminden tüketiciye ulaşana dek her aşamada kontrolü elden bırakmadan yaklaşık 10 kişilik ekibi ile büyük bir itinayla üretim yapmaktadır.
İmal etmiş olduğu tüm ürünlerin siz tüketicilerine sürekli olarak aynı kalitede ulaşması için kalitesini asla düşürmez.. Ham maddelerin özenle seçilmesine ve taze olarak saklanmasına özen göstermektedir. Maharetli ustalarının ellerinden çıkan ürünler taze malzemeyle pişirilmekte ve doğal şeker şerbetiyle tatlandırılmaktadır. Lezzet ve kalite açısından Cennet Kadayıf standartlarına ulaştığı belirlenen ürünler tüketiciyle buluşturulmaktadır.
Ürünlerinde insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek hiçbir katkı maddesi kullanılmamakta, personel ve üretim alanı hijyeni konusunda titizlik gösterilmektedir.
Üretimi tamamlanan ürünlerin sunumunda, ve paketlenmesinde ürünün daha uzun saklanabilmesi ve olumsuz hava koşullarından etkilenmesini önlemek için çalışmaları firmamıza ait olan ambalaj malzemesi ve kutular kullanılmaktadır.
KALİTE
Kalite yönetimini kendine felsefe edinmiş olan Cennet Kadayıf her aşamada prensiplerinden taviz vermeden çalışmalarını sürdürmektedir. Kaliteli ürünler sunmakta etken olan kalifiye personel, kaliteli malzeme ve uygun üretim ortamını bir araya getirmiştir ve her geçen gün ürün yelpazesini zenginleştirmektedir.
Üretim için kullanılan bütün malzeme ve hammaddeyi denetimden geçirerek kullanıma sunmaktadır.